נימי דם בריאות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/12/2007 | 12:15 | מאת: דליה

שלום אחותי סובלת במשך שנים רבות מאסטמה, הכוללת אשפוזים בערך כל כחודש. באשפוזה האחרון, נעשתה לה בדיקת CT ומסתבר כי היא סובלת מדלקת כרונית בנימי הריאה. הרופא אמר שאין מה לעשות, היא צריכה להמשיך באשפוזים, לקבל תרופות, ובשלב מסויים יהיה עליה להתחבר לבלוני חמצן. שאלתי היא, האם קיימת אפשרות לטפל במחלה בדרכים אחרות, או שקביעתו של הרופא הינה חד משמעית. אודה לתשובה מהירה ביותר.

איני יודע בדיוק את אבחנתה של אחותך אולם ממליץ שתפנו בנושא זה לרופא המתמחה במחלות ריאה ודרכי הנשימה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם