בדיקת דופלקס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/12/2007 | 12:31 | מאת: דנה

במהלך בדיקת דופלקס שנעשתה לי במטרה לשלול קריש דם ברגלים מאחר והתגלה לי כריש דם בריאה נשאלתי אם יש לי כאבים באזור איבר המין ואני מתוך מבוכה אמרתי שלא ולכן הטכנאית דילגה על בדיקת האיזור הזה ולצערי כן יש לי וריד כואב ונפוח בירך הפנימית לכיוון הפות ואפשר לחוש אותו במגע יד. שאלתי האם זה יכול להיות הגורם לכריש בריאה והאם הטכבאית יכלה לראותאת המקום מבלי לגעת באזור כמו כן בשל כך שמרגישים את הנפיחות זה וריד חצוני?

כל וריד המכיל בתוכו קריש עלול להיות מקור לקריש דם בריאות, לפי כך, חבל שהתביישת. ממליץ לחזור על הבדיקה.

13/12/2007 | 16:51 | מאת: דנה

בהמשך לשאלתי לגבי בדיקה דופלקס שבוצעה והתבישתי להבדק באזור הוריד הכואב(באזור הפות)האם וריד נפוח וכואב זה סימן שיש בו כריש דם?

מנהל פורום ורידים וכלי דם