נואשת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/12/2007 | 15:14 | מאת: אתי

שלום רב ד"ר אבי נותח לפני חודשיים מעקפים והוא בגיל 82.5 ,הפצע ברגל לא מתרפא ומפריש.אנו נואשים מטיפולי החבישות.הרגל כואבת בהליכה.רופאת כלי דם שאם תוך שבועיים לא יתקדם הפצע זה אומר שצריך לעשות צינתור ומעקפים ברגלבגלל זרימה לקוייה..אנחנו בהיסטריה.אבי לא יעמוד בזה.הוא עבר בחודשיים הללו יסורים .נוטל מלא תרופות.אני נואשת וגם הוא.לא יודעת למי לפנות.בקופת החולים לא ממהרים ואני יודעת שפצע צריך לטפל במהירות.עזור לי לחשוב בבקשה.תודה מראש

ממליץ שתפני למרפאת פצע - מהיכרות אישית בתל-השומר , כיון שקיימות שם שיטות מתקדמות ללא צורך בניתוח שאף אולי קיימות בבתי חולים אחרים

13/12/2007 | 21:13 | מאת: אתי

אגב,הפנו אותי לרופא מומחה לכוויות האם יש קשר לפצע שתארתי?

מנהל פורום ורידים וכלי דם