בצקת באחת הרגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/12/2007 | 17:12 | מאת: חגית

לפני כחודש חזרתי מטיול של שבוע בחול, ומאז אני סובלת מבצקת באחת הרגלים (בעיקר בכף הרגל ובקרסול, ומעט בחלק התחתון של השוק). נבדקתי לאפשרות של קריש, אולם האפשרות הזו נשללה (US ו- D-dimer). נשלחתי לכירורג כלי דם, אולם ההמתנה אורכת כ- 3 חודשים. מה ניתן לעשות בינתיים? אילו בדיקות כדאי לבצע? האם מותר לעשות ספורט? אין לי כאבים, מלבד אי נוחות בגלל הבצקת. אני בת 45, בריאה.

בעייתך עלולה לנבוע מאי ספיקת ורידים שלא נבדקו בUS שעשית. ממליץ שתצרי קשר איתי במייל ואנחה אותך [email protected]

מנהל פורום ורידים וכלי דם