זריקות או ניתוח ורידים מה עדיף?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/12/2007 | 10:51 | מאת: יוסי

שלום רב אימי סובלת מורידים נפוחים וקשים ולאחרונה נוצרה סתימה בוריד בחלק שמעל כף הרגל שגרמו לכאב למשך 3 חודשים .(כרגע הכאב עבר כלא היה)לאחר צילום דופלקס שטוח ועמוק נמצא כי היא סובלת מסתימה בוריד .לאחר התיעצות עם רופא הוצע לה 2 אפשריות.האחת לנתח את הרגל והשנייה לעבור טיפול בזריקות חדשניות.ב שתי הדרכים הבנו שהפתרון הוא למס' שנים בלבד.האם עדיף לטפל בזריקות או לנתח את הרגל.מה יתן תוצאה טובה יותר ויוסדית יותר? תודה מראש.

לניתוח שיעורי כישלון גבוהים ולטיפול בהזרקות כאשר מבוצע בהנחיית אולטרהסאונד ועל ידי רופא מנוסה ומיומן שעורי הצלחה גבוהים מאד

מנהל פורום ורידים וכלי דם