חור לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/12/2007 | 09:53 | מאת: ענת

שלום, אימי (בת 50, סוכרתית+לחץ דם)4 חוד/ לאחר ניתוח בקע בבטן. באחד התפרים נפער לה חור בעומק 2.5 ס"מ. לאחרונה התחילה טיפול במרפאה קהילתית של חבישות מיוחדות אבל לדעתי יש צורך בחו"ד של רופא מומחה בנושאי פצעים (אולי כיב?). אשמח עם תוכל להפנות אותנו למרפאת פצעים ע"מ להקל על הכאבים ואי הנוחות. תודה

ממליץ שאמך תשוב לבדיקת הכירורג שניתח אותה כיוון שצריך לבדוק האם מדובר בבעיה שנוצרה באזור הניתוח והבטן. כמו כן, אם אומר שאין בעיה , אישית אני מכיר טיפול חדשני ויעיל במרפאת פצע תל השומר

מנהל פורום ורידים וכלי דם