זרימת דם בגוף ונימול ביד ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/12/2007 | 21:21 | מאת: רחלי

ערב טוב ושבוע טוב מזה כחודש אני סובלת מנימול בלילה ביד ימין שנמשך גם בבוקר במשך שעה בערך כאשר היד ממש משותקת. אני בת 30 ואני עוברת טיפולי פוריות ואני כל הזמן עושה בדיקות דם ואף לא היתה לי בעיה עם דם מהוורידים מאחר ואני רזה והורידים שלי מאוד בולטים,אך מאז שהתחיל לי הנימול ביד לא מצליחים לקחת לי דם לא ביד ימין ולא משמאל. שאלתי היא האם יש קשר בין הנימול לבין הדם? ואיך זה שפתאום לא יוצא לי דם?

ייתכן מאד שקיים קשר בין הנימול וחוסר היכולת לקחת דם לטיפולי הפוריות במנגנון של יצירת בצקת ולחץ על עצבים תחושתיים. ממליץ שתפני עם התלונה לרופאים המטפלים בך. כדאי גם לבדוק האם לא נוצרו קרישי דם בורידים כתוצאה מהטיפול וזה אצל רופא כלי דם.

23/12/2007 | 20:29 | מאת: רחלי

ערב טוב, ראשית ,תודה רבה על תשובתך המהירה ושנית רציתי לשאול אותך האם אתה יודע אם זה יכול להשפיע על טיפולי ההפרייה שאני עוברת? ודבר נוסף זה האם אני יכולה לקבוע אליך תור במכון מור?

מנהל פורום ורידים וכלי דם