ehlers-danlos syndrome

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/12/2007 | 21:33 | מאת: יעל

אני לא יודעת אם הגעתי לקהילה הנכונה אבל אני מחפשת מידע על הסינדרום הזה האם אפשר לקבל הפנייה לקהילה הנכונה או הסבר קצר על הסינדרום (סימפטומים, טיפול אם יש והשפעה על אורך ואיכות החיים) בתי בת כמעט שנתיים הופנתה לייעוץ גנטי לצורך אבחון עקב תגובה חריפה מאד לנפילות באזור המצח (נפיחויות ושטפי דם קיצוניים)

תסמונת גמישות יתר מאופיינת בכאבי מפרקים ונטייה לפריקות ותת פריקות באנשים עם רפיון רצועות המתבטא בגמישות יתר וללא מחלה רימטולוגית אחרת היכולה להסביר כאבים אלו. אהלר דנלוס מתאפיין בבעיות רבות ברקמת החיבור בגוף וגם יתכנו באבי העורקים, ומאובחן בבדיקה גנטית . חלק מהחולים סובלים גם מצניחת המסתם המיטרלי,

מנהל פורום ורידים וכלי דם