בעיה בכלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/01/2008 | 19:55 | מאת: רון

שלום במקרה שיש פגיעה ישנה בכלי הדם ובורידים והעורקים שכנראה שזה גרם לבעיה של זרימת דם לא טובה באחוזים נמוכים בכלי הדם והורידים באיבר מסוים בגוף האם זה גורם להרגשה וכאב מוזר וגם למגע דביק בעור והאם זה יכול לגרום לזהיומים מסוכנים במקום ואולי גם נמק ? והאם ישנם משחות וקרמים שיכולים לעזור בזרימת דם נורמאלית לאותו איבר ? או שבעיה כזאת פותרים אותה רק דרך ניתוח ? תודה

על מנת לענות על שאלתך צריך שתפנה לבדיקת רופא דם עם כל המסמכים הרפואיים הקודמים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם