קור כרוני

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/01/2008 | 19:03 | מאת: רן

שלום, אני סובל מקור כרוני בכפות הידיים והרגליים. כל שאר הגוף בסדר, ורק לשם זה נראה כאילו שזרימת הדם "נעצרת". אין לי מושג אם אני שואל בפורום הנכון, אבל זו בעיה שממש מציקה לי. אין לי תחושה באצבעות מרוב שהן קפואות. (ואני גם מזיע בידיים וברגליים). תודה...

מדובר בתופעה נפוצה יחסית של רגישות יתר של דפנות כלי הדם הקטנים לקור. עצתי, להמנע מחשיפה לקור בימים קרים ולהשתמש בכפפות ובגרבים . כמו כן ממליץ לפנות לבדיקת מומחה כלי דם בשאלה של קיום תסמונת רנו. אם אתה מעשן, תפסיק כי העישון מכווץ כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם