גרב אלסטית או טיפול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/03/2008 | 16:31 | מאת: מינה

הי, אני סובלת מורידים בולטים ברגליים.לחברה אחת שלי המליצו לעשות טיפול כירורגי בדליות ולחברה אחרת פשוט אמרו לשים גרב אלסטית. מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות של כל טיפול?

לשני הטיפולים יש חסרונות. גרבים כלל לא פותרים את הבעיה אלה רק מספקים לעיתים הקלה. ניתוח פותר את הבעיה אבל בדרך לא יעילה מספיק עם סיכויי כישלון גבוהים. ממליץ על דרך נוחה ויעילה בהרבה - סקלרוזציה בהנחיית אולטרהסאונד שפותרת את הבעיה מהשורש [ULTRASOUND GUIDED SCLEROTHERAPY[

מנהל פורום ורידים וכלי דם