טיפול בורידים בולטים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/03/2008 | 21:00 | מאת: מזל

שלום, שמעתי על שיטת הטיפול שלך ועל ההצלחות הרבות. רציתי לדעת תוך כמה זמן רואים תוצאות, אם צריך רק בין 2 ל 4 טיפולים כמה חודשים לוקח לאחר הזריקות לראות את התוצאות הרצויות? האם גם נימים קטנים נעלמים או יש צורך לשלב טיפול אחר? בברכה מזל

לכל אחד תגובה אינדיבידואלית בהתאם לנרחבות הבעיה לפני הטיפול. בד''כ מדובר אכן בין 2-4 טיפולים. חלק מהנימים נעלמים בעקבות הטיפול אולם לא בהם אנו מתמקדים. הטיפול מאפשר לעומת זאת לטפל בנימים שנשארו במסגרות אחרות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם