כאבים ברגל לאישה בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/03/2008 | 13:47 | מאת: חנה

אני אישה בת 34 בהריון שבוע 9 בימים האחרונים יש לי כאבים ברגל מאחורי הברך בירך וגגם למעלה בשוק בירך אני רואה במקום מסויים וריד כחול וקטן ובשאר המקומות אני לא רואה כלום ויש לי כאבים שאומנם פחתו אך עדיין כואבת לי הרגל ועדיין מעט יותר נפוחה שאלתי האם לאור העובדה שאני רואה את הוריד אז זה אומר שזה וריד חיצוני ואין צורך לפנות לרופא כי אין לזה טיפול? ברצוני להדגיש כי לפני שלוש שנים קרה לי מקרה דומה ונבדקתי ואמרו לי שזה וריד חיצוני ולא היה טיפול כל שהוא אך לאחר שנתיים היה חשד לכריש דם בריאה אצלי והייתי בהריון והרופאה בבית החולים חשדה שזה מהוריד החצוני מה אתה חושב האם וריד חצוני כמו שיש לי עכשיו מצריך פנייה לרופא(לקבוע תור אצל הרופא שלי לוקח יומיים שלושה ודורש המון המתנה לכן אם אין חובה...)

כנראה שהוריד שבולט הינו ענף של וריד פנימי באי ספיקה. זהו מצב שניתן לזהותו באמצעות דופלקס ורידי רגלים. ממליץ שתעזרי בגרב אלסטית ובמידה והכאב ממשיך , תפני לרופא.

מנהל פורום ורידים וכלי דם