livedo reticularis

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/03/2008 | 22:50 | מאת: נועה

ד"ר גלילי שלום, הופיעה לי מין רשת של ורידים/נימים/ (אני לא מבינה בדיוק מה) בירך ורופא העור שלי אבחן livedo reticularis. הרופא נתן לי בדיקות דם נרחבות כדי לראות אם יש קשר לדברים אחרים. אבל שאלתי בינתיים היא: מה יש לעשות נגד הנימים ברגל? היקף הרשת מתרחב, יש איך לעצור את זה?? בתודה נועה

בשלב ראשון ממליץ לעבור דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. בהמשך לפנות למומחה המטפל בנימים באמצעות הזרקות ו\או לייזר

מנהל פורום ורידים וכלי דם