אריתמה נודוזום

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/03/2008 | 18:36 | מאת: רחלי

אני סובלת תקופה ארוכה מהתקפים של אריתמה נודוזום.עד עכשיו כל התקף לקח תקופה של כמה שבועות עם כאבים סבירים. לפני חודשיים החלה אריתמה מעל הקרסול,מאוד מורחבת ומאוד כואבת.יש לי הרגשה שלהכאב הולך ומחמיר ועולה במעלה הרגל עד הברך.הכל אדום, רגיש,וקשה לי לדרוך על הרגל. איני יודעת אם יש קשר אבל יש לי אפלה ואני מקבלת קומדין. מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הרגל? תודה.

ממליץ בשלב זה לעבור דופלקס ורידי רגלים ולפנות לבדיקת מומחה לרפואת עור

מנהל פורום ורידים וכלי דם