האם לקחת מדלל דם לפני טיסה בעקבות פציעה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/03/2008 | 19:40 | מאת: אתי

אני בחופשת סקי.נחבלתי וקרעתי את הרצועה בברך. אני אדם בריא בד"כ, למעט מגרנות. אבי סבל ממחלות כלי דם. מכיוןן שאני עומדת לטוס בקרוב (כ4 שעות טיסה), הרופא המקומי המליץ לי לקבל זריקות של מדלל דם ivor במשך3 ימים כולל בבוקר הטיסה. האם הדבר נחוץ? האם יתכן מצב של דילול יתר של הדם (מקרה אריאל שרון)? לתשובתך המהירה אודה!

הייתי ממליץ על הזריקה רק אם את לא מסוגלת להזיז את הרגל באופן נורמלי , כלומר אם את צפויה לשבת על הכיסא בלי אפשרות לקום כמעט. בכל אופן ממליץ על גרב אלסטית עד גבה הברך, וגם כשאת יושבת, כל 15 דקות להזיז את כפות הרגלים 10 פעמים וגם את הברכיים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם