ניתוח בורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/03/2008 | 07:10 | מאת: נולי

אימי (בת 60)סובלת שנים מורידים בולטים בחלק האחורי של הברכיים והרגליים האחוריות. US שעשתה העלתה כי יש בעיה לא שפוטה בנושא. לצערי אין לי את המינוח המדוייק. רופא אמר שהפיתרון הוא ניתוח בלבד. האם אין פיתרון אחר? מה המשמעות של ניתוח מבחינת החלמה ומנוחה בבית ? אימי צריכה להתחיל לעבוד וחוששת מלעשות "ברז" למעסיקה. (מטפלת בתינוק) תודה מראש נולי

קיים פיתרון יעיל ונוח במידה משמעותית מניתוח . מדובר בסקלרוזציה מונחית אולטרהסאונד [UGS - ULTRASOUND GUIDED SCLEROTHERAPY] שפותר את בעיית אי ספיקת הורידים [VARICOSE VEINS] באופן מדוייק ויעיל במידה ונעשה בידיים של רופא מיומן .

מנהל פורום ורידים וכלי דם