מה לעשות?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/03/2008 | 11:42 | מאת: אילנה

אימי עשתה ואני מנסה להבין מה הצעד הבא. בבדיקה color duplex evaluation of venous system נאמר שלא נמצאה חסימה או אי ספיקת מחסמים במערכת הוורידית העמוקה אבל 1. הודגמה אי ספיקת מסתמים בוריד הספון לאורך רגל ימין 2.הודגם טרומבוס לא חסימתי בוריד הספנה הקצרה ברגל ימין השאלה שלי: מה יכולה ליהיות סיבת הטרומבוס, אימי לוקחת קומודין כבר כמה שנים עקב פירפור פרוזדורים ומה הסיכון הקיים כעת ? תודה, אילנה

אי ספיקת ורידים עלולה לגרום בין השאר גם לקרישי דם - טרומבוס בעיקר באנשים שנוטים לייצירת קרישים. קיים פיתרון יעיל ונוח במידה משמעותית מניתוח . מדובר בסקלרוזציה מונחית אולטרהסאונד [UGS - ULTRASOUND GUIDED SCLEROTHERAPY] שפותר את בעיית אי ספיקת הורידים [VARICOSE VEINS] באופן מדוייק ויעיל במידה ונעשה בידיים של רופא מיומן .

25/03/2008 | 14:21 | מאת: Ilana

Hi, Thanks for your answer about my mothers doppler. I am assuming the procedure you mentioned of UGS - ULTRASOUND GUIDED SCLEROTHERAPY is suitable for a woman who is 79 AND has a `pirpur prozdorim''. Is this done in kupat cholim? AND if not can you recommend where we can go to privately to have it done? Thanks, Ilana

מנהל פורום ורידים וכלי דם