ורדים ונימים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/03/2008 | 20:55 | מאת: אביבית

בת32 מאז שזוכרת את עצמי יש לי נימי דם (תורשה גנטית מאמא) אני מרגישה שעם השנים העמידה המרובה על הרגליים (עבודה וספורט) מחמירה את מצבם הם מתרבים והרגליים ממש לא נראות אסתטיות לגילי לאיזה סוג רופא אני יכולה לפנות כדי לבדוק אותם ושימליץ לי מה לעשות.?! מומחה כלי דם?! חשוב לציין שאני לא לוקחת גלולות, ואינני מעשנת 3 שנים. האם טיפולים לפני לידה הם אפקטיבים ?!: תודה על תשומת הלב יישר כוח בעבודתך בהצלחה בהמשך אביבית חולון

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ובהמשך תפני למומחה כלי דם לבדיקה

מנהל פורום ורידים וכלי דם