נימול שפתיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/03/2008 | 12:53 | מאת: דניאל

בשבוע האחרון התחיל אצלי נימול בשפה התחתונה בצד ימין למטה פעם אחת בזמן שישנתי והיום זה בא והולך. אני מבינה שזה סימפטום למשהו? האם אפשר לדעת למה? קצת רקע רפואי: בדיוק לפני שנה גילו לי פקטור ליידן - קרישיות יתר, בעיקבות כריש דם שהתמוסס לאחר חצי שנה - וטופלתי חצי שנה בקלקסן וקומדין. אתמול היה לי טיפול שיניים עברתי "חשיפה" לאחר טיפול בשתלים וקיבלתי זריקת הרדמה מקומית כמובן ב-3 שיניים באותו צד אבל למעלה. (והנימול למטה) אשמח לתשובה בעניין

כיון שהנימול החל לפני טיפול השיניים, אין לו קשר לכך. מדובר בגירוי עצבי שלרוב אין לו משמעות רפואית. ממליץ בכל זאת שאם הנימול ממשיך , פני לבדיקת רופא נוירולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם