הרגל נהייתה אדומה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/03/2008 | 23:06 | מאת: יעל

לפני שלושה חדשים שברתי את הקרסול, אתמול יצאת אחר הצהרים לחצי שעה לשמש חלשה החוצה, ומאז השוק שלי [מעל הקרסול] מעל איפוא שהרגל היתה חבושה נהייתה אדומה מאד. איך להתיחס לזה? מה זה? והאם זה סתם שיזוף? כשאני מרימה את הרגל זה לא נהיה לבן בחזרה כמו כשכל הכף רגל נהיית אדומה אבל כשאני מרימה אותה היא נהיית רגילה. האם הייתי ברורה? מחכה לתשובה תודה.

יתכן שמדובר בשיזוף ראשון באזור שלא היה חשוף לשמש זמן רב, ויתכן ומדובר ברגישות מקומית או דלקת בעקבות השבר. אם הבעיה לא משתפרת תוך מס' ימים ממליץ שתפני לבדיקת רופא

מנהל פורום ורידים וכלי דם