הפרעות דופק בלילה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/03/2008 | 13:38 | מאת: יוליה

חמי בן 61, עבר לפני 4 שנים התקף לב שכסיבוך ממנו הופיעו הפרעות קצב (אריתמיה). הדופק בזמן הלילה הוא 52-53 עם השמטות. חמי מתלונן על רעש חזק בצורת דופק באוזניים ובראש בזמן השינה, שמעיר אותו ונמשך כל הלילה (גם כשהוא מתעורר), כך שהוא לא יכול לחזור ולישון. הדפיקות שהוא שומע מופיעות רק בלילה. נ.ב. חמי עבר ניתוח ברגל שמאל להסרת כלי דם (venus safena magna). מה ניתן לעשות?

ממליץ שיפנה לבדיקת קרדיולוג שקרוב לודאי ימליץ בשלב ראשון על הולטר ל24 שעות

מנהל פורום ורידים וכלי דם