כאבי שוקיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/03/2008 | 22:03 | מאת: דן

שלום ד"ר בן 34, מזה שנים יש לי בעיה, כשאני הולך הרבה במאמץ אני סובל מכאבים קשים בשוקיים, בחלק הקידמי זה ממש חד, ובאחורי זה יותר תחושת לחץ ושריפה. הייתי בעבר אצל אורטופד שהתרשם שככל הנראה מדובר בתסמונת המדורים הקדמיים וייעץ לי, או לא ללכת, כלומר לנוח, או לעשות בדיקת לחצים ובמקרה הצורך ניתוח.(מיפוי עצם היה תקין) למעשה אני חייב את ההליכה הזו מאחר ויש לי מעט עודף משקל, עליה בכולסטורול ובלח"ד, רציתי לשאול האם לפני שאני מנסה בדיקת לחצים (וניתוח) שהיא בדיקה פולשנית, האם יכול להיות שיש בעיה אחרת ? האם זה יכול להיות קשור לבעיות בכלי דם ? בעורקים ? בוורידים ?איזה בדיקה כדאי לעשות ? למי עלי לפנות אם כן ? יש לציין שהאיזור מתנפח, ובזמן הליכה זה מרגיש כאילו הכל שם מאובן, וחלק הקידמי נשאר נפוח וקשה גם לאחר ההליכה . תודה

ממליץ על דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ובדיקת מומחה כלי דם לבעיות עורקים

מנהל פורום ורידים וכלי דם