ורדים ונימים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/04/2008 | 20:50 | מאת: אביבית

בת 32 יש לי נימים וורידים שמתרבים ( גנטיקה במשפחה מאמא) בשנים האחרונות בעקבות עבודה בעמידה , פעילות ספורטיבית מאומצת ,וחוסר מנוחה (כל היום פעילה) יצאו עוד וורידים ונימים גם קרוב לכפות הרגליים. סובלת מבעיה בברכיים(לא קשור) אבל יש כאבים גם ברגלים האם יש קשר לוורידים או שזה קשור לבעיה בברך שמקרינה על הרגליים?! רציתי גם לדעת לאיזה סוג רופא פונים לבדיקת וורידים ובכלל זרימת דם ברגליים. תודה על תשומת הלב בהצלחה בהמשך אביבית

לפי תיאורך את סובלת מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] הגורמת לורידים בולטים [דליות - varicose veins] שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS . בבעיה זאת מטפלים מומחים לכלי דם שהתמקצעו בטיפול זה

מנהל פורום ורידים וכלי דם