אי ספיקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/04/2008 | 20:37 | מאת: נרקיס

שלום רב, אני בת 52 הנני סובלת כבר המון שנים מאי ספיקה ברגלים וורידים בולטים מאוד, המליצו לי גם ניתוח וגם הזרקות, שאלתי היא: מה מומלץ יותר הזרקות או ניתוח? תודה רבה.

לפי תיאורך את סובלת מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] הגורמת לורידים בולטים [דליות - varicose veins] שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS .לציין שהטיפול יעיל במידה ניכרת מניתוח שלרוב לא מצליח

מנהל פורום ורידים וכלי דם