שטף דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/04/2008 | 16:41 | מאת: דקלה

שלום, היום בבוקר ביצעתי בדיקת דם. לאחר הבדיקה הופיעה נפיחות כחלחלה באיזור הבדיקה (בגודל של ככדור טניס), שירדה לאחר ששמתי קרח על האיזור. למרות שהנפיחות ירדה, כל היד כואבת לי ואינני יכולה לישר אותה.האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל על הכאב שנוצר בעקבות שטף הדם הזה, ולאפשר לי להשתמש ביד? תודה

11/04/2008 | 11:00 | מאת: דר' גלילי

ממליץ לחבוש את היד בחבישה אלסטית שתקל על הנפיחות וכן כאשר אתה שוכב, להגביה את היד על כריות. ניתן גם לבצע קומפרסים עם מלח אנגלי

ממליץ על חבישה אלסטית, הגבהת היד בשכיבה וקומפרסים עם מלח אנגלי

מנהל פורום ורידים וכלי דם