שטף דם וכאבים מתחת לציפורן ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/04/2008 | 12:36 | מאת: ARTHUR

שטף דם וכאבים מתחת לציפורן ברגל החלו לאחר הליכה ממושכת. לאחר מספר ימים של כאבים נוצרה נפיחות מסויימת באצמע וכתוצאה מהנפיחות הציפורן התרוממה במקצת, לאחר שגזרתי את הציפורן יותר לעומק, ראיתי מן שכבה צהבהבה שנוצרה מתחת לציפורן בנוסף לשטפי דם. לאחר מכן הכאב נפסק, ואותם סימנים הכלו בבוהן השניה. האם יש צורך לגשת לרופא? האם זאת פטריה?

אם מדובר רק בשטף דם, הרי שהנושא לא מדאיג ובמידה ואין כאבים מגבילים, אין צורך ללכת לרופא. לעיתים כאשר כואב מאד, ניתן לנקז דרך הציפורן בפעולה פשוטה שאינה כואבת אצל רופא מיומן

מנהל פורום ורידים וכלי דם