דליות מורחבות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/04/2008 | 14:42 | מאת: SAMI

אני בן 52 וסובל הרבה שנים מאי ספיקה שטחית ועמוקה בשני הרגליים. עברתי מספר ניתוחים של STRIPING וקשירות שסתומים אך הבעיות חזרו לאחר זמן מה. אני עדיין משתמש בגרביים אלסטיות גבוהות להקלת הכאבים. האם טיפול בהזרקות יכולים לעזור ביתר יעילות? האם טיפול באספירין יכול גם להתאים או לא?

לפי תיאורך אתה סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] הגורמת לורידים בולטים [דליות - varicose veins] שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. . ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS . זאת כמובן בתלות בבדיקת אולטרהסאונד שתדגים את הבעיות בוריד הפנימים ותזהה את מיקומו המדויק. אין קשר לטיפול באספירין.

מנהל פורום ורידים וכלי דם