ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/04/2008 | 20:08 | מאת: מעיין

מהו הטיפול האפקטיבי יותר לבעיית ורידים לא בולטים ברגליים: לייזר או הזרקות? איזה מהטיפולים נותן תוצאות ארוכות טווח? האם יש להקדים בדיקת דופלקס או דופלר טרם הטיפול? תודה על תשןבתך.

היעילות של הטיפול תלויה הן בסוג הורידונים והנימים והן בנסיון הרופא המטפל. עקרונית, ליזר יעיל יותר נגד נימים אדמדמות דקות והזרקות יעילות יותר לטיפול בורידונים כחלחלים. ממליץ לבצע לפני כן דופלקס בשאלה של אי ספיקת ורידים פנימיים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם