החזר וורידי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/04/2008 | 19:41 | מאת: הילה

שלום :) אני בת 19 ויש לי דליות ברגליים. הבנתי שזה בגלל החזר וורידי לא תקין. איך אפשר לשפר אותו? זה יעלים את הדליות? תודה.

לפי תיאורך את סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] הגורמת לורידים בולטים [דליות - varicose veins] שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS . זאת כמובן בתלות בבדיקת אולטרהסאונד שתדגים את הבעיות בוריד הפנימים ותזהה את מיקומו המדויק.

22/04/2008 | 12:53 | מאת: הילה

איך מתבצע הטיפול? אחרי הטיפול יופיעו שוב וורידים בולטים?

מנהל פורום ורידים וכלי דם