שנויים בלחץ דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/04/2008 | 23:37 | מאת: דודי

שלום אימי בת 84 עצמאית,מתופלת בדילטאן 3X30MG בגלל פרפור,נתגלתה אי ספיקה לבבית קלה,לחץ הדם היה תקין,אך לאחרונה היה נמוך בבוקר 90/50 ואט אט תיפס עד 130/80 . ביומיים האחרונים התעוררה בבוקר עם לחץ תקין ,לאחר כשעתיים ירד ל80/45 עלה לאחר כשעה לנורמה ושוב ירד בערב מדוע זה קורה?האם יש טיפול לכך,בנוסף לשתית מים כשהלחץ נמוך? תודה

כיוון שדילטאם עלולה להוריד לחצי דם, יש להתייעץ עם הרופא המטפל בקשר למינון ולשעות המתן.

מנהל פורום ורידים וכלי דם