כאבים מוזרים...

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/04/2008 | 07:43 | מאת: דדי

הייי אני עושה המון כושר ואני גם מדריך כושר אני בן 24, לפני כ-3 שנים בזמן שההיתי רץ התחלתי להרגיש כאבים לאחר זמן קצר באזור שריר התאומים של רגל ימין וגם באצבעות התחלתי להרגיש נימול קל לאחר בדיקות ארוכות שלא ידעו ממה זה נובע עשו לי צילום CT וראו שיש לי חסימה קלה של עורק ברגל ימין לאחר הצילום עשו לי בדיקת דופלר וגילו שיש לי חסימה רצינית של העורק אחרי מאמץ. עשו לי ניתוח והכול עבר חזרתי לרוץ ולהתאמן. עכשו אחרי 3 שנים לפני כחודש נפלה לי משקולת של 5 קילו על הבוהן של רגל ימין וכתוצאה מכך נוצר לי שבר פתוח באצבע ומאז אחרי כ100,200 מטר של הליכה אני מתחיל להרגיש כאבים בשריר התאומים ובשריר השוקתי קידמי עצירה של כ-5 דקות מחזירה את המצב כאילו לא קרה כלום ואז אני יכול להמשיך ללכת לעוד כמה מטרים חשוב להזכיר שחזרתי לפעילות רגילה בלי ריצה ועבודה על הרגליים כמובן בגלל הכאבים ואני גם דורך על הרגל כמו שצריך אני שם לב לזה.מה הסיכוי שזה חזר לי? ואיך זה קשור???

ממליץ שתשוב לבדיקת דופלר עורקי רגליים ולהתייעצות עם מומחה כלי דם לאחר קבלת התוצאה. ייתכן שיש חסימה בעורק שנותח.

מנהל פורום ורידים וכלי דם