נפיחות בקרסול וביאזור הרגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/04/2008 | 21:23 | מאת: קלרה

לאחרונה נוצר נפיחות בקרסול של רגל שמאל יחד עם בצקת קלה הנפיחות עולה כלפי מעלה של הרגל נישלחתי לבצע דופלר ורידים מה זה צריך ליהיות מודאגת מאוד

לפי תיאורך את קרוב לודאי סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] שעלולה לגרום לנפיחות ברגל ולדליות - varicose veins שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS . זאת כמובן בתלות בבדיקת אולטרהסאונד שתדגים את הבעיות בוריד הפנימים ותזהה את מיקומו המדויק.

מנהל פורום ורידים וכלי דם