דימום מדליות ברגל===========>>>>>>>>>>>>>

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/04/2008 | 17:33 | מאת: אלי

אבי מבוגר וסובל מדליות ברגליים באזור שוק וכף רגל למטה. לראשונה ,פרץ דם והוא סגר זאת זמנית. במקרה לפני יומיים הוחלט להחליף לו קומדין לאספרין בגלל בעעית בצקת בריאות-זה עלול להיות קשור? לפני חודש הוציאו לו מים מאזור הדליות. מה עושים חוץ מחבישה?

לפי תיאורך נראה שאביך סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] הגורמת לורידים בולטים [דליות - varicose veins] שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS. במידה ואביך לא יעבור טיפול , עלול לדמם שוב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם