כלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/05/2008 | 07:49 | מאת: רוית

שלום רב אשמח לקבל את חוות דעתכם לתוצאות בדיקות שעשיתי גילי 68 שנים. הפנייתי לבדיקות היא מכיון שאני סובלת מהתנפחות ברגלים בסיומו של יום ואודם מקומי. לאחר המנוחה הרגל חוזרת לעצמה. * בשתי הרגליים- בסגמנט הפמורפופלוטיאלי הורידים פתוחים, ישנה זרימה ספונטנית ע"פ תנודתיות הנשימה, ישנו תמט בלחץ מקומי, יש הגברת זרימה * בלחץ דיסטלי אין עדות ל- DVT * בשתי הרגליים- ספנה ארוכה וספנה קצרה ללא אי ספיקה. אשמח לדעת מהי אבחנתכם והמלצתכם להמשך בדיקה וטיפול. יום נעים, רוית

לפי הבדיקה כפי שכתבת את תוצאותיה, אין לך בעיית ורידים, אולם יש לדעת שלפעמים הטכנאיות לא שמות לב לענפים ורידים לא תקינים. ממליץ בכל אופן על הגבהת רגלים בשכיבה וכן אגידה אלסטית. לפרטים נוספים תוכלי לפנות אלי לכתובת המייל

מנהל פורום ורידים וכלי דם