בעיה בזרימת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/05/2008 | 23:05 | מאת: לנה

שלום רב, אני בת 26, די סובלת מהכפות הרגלים קרות רוב השנה. דבר שגורם לכל הגוף להיות קר. כלמר קשה לי מאד לחמם את כפות הרגלים. לעיתים גם בקיץ אני עם גרביים בבית ועדיין קר לי ברגליים. אך ורק בהליכה הרגלים שלי מתחממות. הבעיה היא שגם העבודה שלי היא בישיבה וגם בדרך כלל בבית אני יותר יושבת מאשר עושה הליכות. האם יש תרגילים מיוחדים להגברת זרימת הדם ברגלים, או שצריך אפילו לקחת תרופות? אשמח מאד לעזרה או ייעוץ. בברכה, לנה

במצבים כאלה ההמלצה היא להמנע מקור, להעזר בגרביים מחממות ורק כשאין ברירה כלומר המצב לא נסבל ניתן לשקול טיפול תרופתי. ישנו גם טיפול שבו מנתקים בניתוח או באמצעי אחרים את העצב שמכווץ את כלי הדם וזה גם עשוי לעזור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם