דליות תת עוריות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/05/2008 | 09:53 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 60, וסובלת שנים רבות מדליות תת עוריות (כמו שנמצא בממצאים),ונפיחות מעמידות ממושכות, האם יש סיכון בלא לעשות ניתוח כלל? אני מועמדת לעשות ניתוח ורציתי לדעת איזה ניתוח הכי מומלץ לדליות רגליים, והכי פחות מסובך ומסוכן ובהחלמה מהירה? ולגבי הניתוח המיועד כמו שהבנתי עושים חתך ומוצאים את הוריד מה ההמלצה לגבי זה? תודה מראש

לפי תיאורך את סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] הגורמת לורידים בולטים [דליות - varicose veins] שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS . זאת כמובן בתלות בבדיקת אולטרהסאונד שתדגים את הבעיות בוריד הפנימים ותזהה את מיקומו המדויק.

מנהל פורום ורידים וכלי דם