מה יכול לגרום לכיווץ חזק

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/05/2008 | 00:54 | מאת: רלי

בשרירי הפנים באף במצח ובצוואר? משהו קשה כזה,שעושים תנועה שומעים רעש. זה קשור לזרימת דם? מה צריך לבדוק? ולחץ חזק באזור הקרקפת ובצדדים. וטיקים במצח בעקבות זה, כי זה הרגשה של כמו מיתרים. אציין כי היה מחסור בויטמין D עד לאחרונה.. זה קשור? תודה.

ישנם מס' גורמים שעלולים להיות אחראים לתופעה שציינת, החל מתופעת לואי לתרופות לדוגמה פרמין נגד בחילה, דרך דלקת בעצב מוטורי , אירוע מוחי חולף או בעיות ברמת חומרים מסויימים בדם. בשלב ראשון, ממליץ שתפני לייעוץ נוירולוגי

16/05/2008 | 12:21 | מאת: רלי

יש מחסור בויטמין D הרופא אמר שיכול להיות. אם היה אירוע מוחי חס וח, האם יש אפשרות לדעת? האם אפשר לבדוק זאת? יש סחרחורות, זה אמור לגרום לעילפון?

מנהל פורום ורידים וכלי דם