כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/05/2008 | 11:41 | מאת: אורטל

שלום רב, אני בת 34, עוסקת בפעילות גופנית 3-5 פעמים בשבוע. הליכה על ההליכון אינה אפשרית מבחינתי, עקב כאבים בברכיים ובשוקה. ולכן אני צועדת בחוץ. לאחרונה כ - 4 חודשים לערךהחלו כאבים בשוקה ובקרסול גם בהליכה בחוץ (הברכיים בסדר). מנוחה של כ - 10 דק' מעבירה אותם. לפני כשבוע החלו כאבים גם בגב כף הרגל גם במצב מנוחה. כאב מוזר גם בישיבה וגם בהליכה באיזור הקרוב לאצבעות ובקשת. האם יתכן כי זו בעיה בשרירים? למי עלי לפנות? בתחילה חשבתי כי מדובר בשברי הליכה, אבל עם תחילתם של הכאבים בכפות הרגליים אני חוששת אולי מדובר במשהו אחר. אציין גם כי בירכיים יש לי ורידים ונימים כבר שנים, שאינני מטפלת בהם. תודה על העזרה יום טוב, אורטל

ממליץ לפנות בשלב ראשון לאורטופד ובהמשך לבצע דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם