שאלות בנושא איס"ק ורידית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/05/2008 | 15:34 | מאת: יעל

שלום דר' כאמור כבר כתבתי לך אך יש לי כמה שאלות 1. האם הורידים שיש לי ברגליים יכולים להוות סכנה בלידה? כמו לשלוח איזה תסחיף??????? 2. האם גרביים אלסטיות להריון יעזרו? או אולי עדיף תחבושת אלסטית? יש לציין שזה מחמיר.ועם תחבושת זה קצת פחות נורא. יש לציין שביררתי לגבי גרביים ויש מקומות שעושים ממש לפי מידה אך גם יש מקומות שיש 3 אופציות של גובה הגרב. 3.בקשר לטיפול דרך שיקוף האם יש מקומות מסויימים שעדיף לעשות בהם את הטיפול? תודה.

לגבי גבה הברך, לא ראיתי את הרגלים אז איני יכול לשפוט. בהריון לעיתים צריך גרבי הריון מיוחדים כמו מכנסים. הטיפול אינו דרך שיקוף אלה תחת הנחיית אולטרהסאונד, וממליץ לעשות אצל רופא מנוסה ביותר. לצערי אסור לי להמליץ מעל דפי הפורום. תוכלי ליצור איתי קשר למייל

23/05/2008 | 10:04 | מאת: המשך איס"ק ורידית

תודה לך והמייל הוא?

מנהל פורום ורידים וכלי דם