שלום, שאלה על ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/05/2008 | 08:05 | מאת: ענת

לאחרונה מתרחשת אצלי תופעה כזאת שהורידים בגב היד (וזה מגיע גם קצת לתחילת האמה) בולטים. שמתי לב שאין שום קשר למאמץ כי זה קורה גם בזמן מנוחה. קודם כול רציתי לדעת- מה זה אומר? למה זה קשור? האם זה קשור לדופק/לחץ דם? לחץ נפשי? יש לציין שיש לי דופק נמוך וכמו כן לחץ דם נמוך (אינני ספורטאית) האם זה קשור? ושאלה נוספת האם זה מסוכן? צריך לעשות משהו בקשר לזה? אם כן, מה? התופעה אינה מפריעה לי - אך זה קצת מטריד מאחר ואני לא יודעת מה התופעה אומרת. מודה לך מראש! (אני בת 20 אם זה משנה)

ברוב המקרים אין כל משמעות רפואית לכך ומדובר ביחס בין רמות השומן התת עורי לבין קוטר הורידים.

22/05/2008 | 14:27 | מאת: ענת

רמות שומן תת עורי? מה הכוונה אם אפשר לדעת? תודה!

מנהל פורום ורידים וכלי דם