טיפול אחרי צינתור (אגיו)

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/05/2008 | 20:04 | מאת: ולה

עברתי אגיו לפני כמה ימים, כלומר, מין צינטור בגלל עורקים סתומים ברגליים. נאמר לי שאני צריכה לקחת אספירין כל החיים ופלאוויקס במשך שלושה חודשים. אני סובלת מכולסטרול גבוה למרות שאני רזה ולוקחת סימוביל נגד כולסטרול. בנוסף אני סובלת הרבה שנים מכיב קיבה, הבטן שלי רגישה כמעט להכל. המליצו לי לקחת בנוסף גאסטרו, שאני בעצם נוטלת אותו כבר. אני סובלת מבטן נפוחה וגזים. השאלה היא איך אני מסתדרת עם כל הכדורים האלה , בגלל הקיבה הרגישה שלי, האם יש תחליפים טובים יותר למצב הזה?

מטרת הפלאוויקס והאספירין היא לשמור על כך שההרחבה שקרוב לודאי ביצעו לעורק עם סטנט לא תיסתם. ממליץ שתקחי את התרופות הנ''ל כי התועלת רבה מהנזק האפשרי

מנהל פורום ורידים וכלי דם