סיכונים וסוגי טיפולים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/05/2008 | 09:55 | מאת: רות

שלום, רופא כירורג איבחן אצלי מחלת וורידים - אי ספיקה קשה של כלי הדם ברגליים. הדבר מתבטא בדליות, נימים וורידים בולטים לכל אורך הרגליים, מכף הרגל ועד לירך. הרופא המליץ על ניתוח להוצאת הורידים וטען שהטיפולים החדישים בלייזר ובקצף מסוכנים. אני מבקשת לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בכל סוג של טיפול, ולאיזו החלמה אפשר לצפות מכל טיפול. האם כאשר המצב קשה יחסית עדיף ניתוח על טיפול בלייזר. אשמח לקבל הפניה/קישורים למאמרים על הנושא (אף באנגלית) תודה רבה, רות

לפי תיאורך את קרוב לודאי סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] שעלולה לגרום לנפיחות ברגל ולדליות - varicose veins שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy[ קבלי קישורים http://www.skinandaging.com/article/4856 http://www.plasticsurgeryadvisor.com/skin-improvement-surgery/ultrasound-guided-sclerotherapy.shtml

מנהל פורום ורידים וכלי דם