מריחואנה ודפיקות לב

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/05/2008 | 23:43 | מאת: תומר

שלום רב אני מטייל בדרום אמריקה ועישנתי מריחואנה יחד עם אלכוהול הלב שלי החל לדפוק ממש מהר למשך 4 שעות ומאז עבר חודש ועדיין יש לי מעין כאבים בבית החזה הירדמויות של איברים ומעין קפיצות של שרירים כאלה אני ממש מפוחד עברתי פה כבר 4 רופאים ועשו לי בדיקות דם א.ק.ג וצילום של החזה והכל היה תקין כל ארבעת הרופאים אמרו שזה תופעות שנובעות מלחץ- ותאמת שממש אני לחוץ כרגע אני לוקח כדורי הרגעה אבל זה לא כל כך עוזר האם כדאי לחזור לארץ? יש לי למה לדאוג? בבקשה תעזרו לי

תחזור שוב על בדיקת א.ק.ג ואם אין שינוי לרעה, תמשיך בטיול. קרוב לודאי שמה שקרה הוא הפרעת קצב שקרתה בעקבות או האלכוהול או המריחואנה או השילוב בינהם. לרוב מדובר בהפרעות מסוג טכיקרדיה, כלומר דופק מהיר שאין לו משמעות רפואית מדאיגה. תשתדל כמובן להמנע מהחומרים הנ''ל

מנהל פורום ורידים וכלי דם