ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/05/2008 | 09:36 | מאת: גלינה

שלום,בשנה האחרונה החלו לצאת לי ורידים ברגליים (כורי פתאום שקוף יותר ורואים אותם) במיוחד מתחת לברך בחזית הרגל, חשוב לציין שהם יצאו לאחר חצי שנה מלידת ביתי כלומר בהריון לא היה לי כלום אלא רק חצי שנה אחרי בדיוק לאחר חודש שהחלתי לקחת גלולות מליאן שהם היו חדשות לי אבל אין לי מושג אם זה קשור עשיתי בדיקת דופלקס בכדי לדעת אם יש בעיה ולא אובחן כלום אין אי ספיקה הכול בסדר למרות זאת חשובה לי מאוד האסתטיקה ופניתי לד"ר גלינה שעובדת אצל דב קליין להזרקות לאחר שלושה טיפולים ראיתי שאין שינוי והפסקתי, האם יש משהו שאפשר לעשות כי לטענתה אם אין בעיה והורידים בריאין הטיפולים לא משפיעים, שאלה נוספת היא האם בהריון הבא שלי ב"ה בקרוב יש סיכויי שהמצב יחמיר למרות שהזרימה טובה ואין בעיה? אני בת 27 , והאם ספורט יכול לעזור כי אני עושה הליכות ומכשירים בחדר כושר?

לפעמים הטכנאיות שמבצאות את בדיקות הדופלקס מחמיצות בעיה של ורידים פנימיים. פני אלי למייל שלי ואנחה אותך מה לעשות.

29/05/2008 | 08:09 | מאת: גלינה

לאיזה מייל לפנות? ומה בקשר לשאר השאלות ששאלתי, אשמח אם תוכל להשיב לי עליהם?

מנהל פורום ורידים וכלי דם