עור שקוף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/05/2008 | 10:59 | מאת: שני

היי, שאלתי דיי דומה לכותבת שלפני כי גם אצלי לא אובחנה שום בעיה (ביצעתי לפני שנה בדיקה ולפני חודש) אך בכול זאת עורי מעין שקוף כזה שפשוט רואים בצורת ענפים את הורידים שכמובן לא מלווים בשום נפיחות או כאב ודבר נוסף הוא כשאני מרימה את הרגליים הם פשוט נעלמים, תוכל להגיד לי האם זה קשור לזה שהוריד לפי הבדיקה תקין? ובנוסף זריקות לא משפיעות עליו? כי גם אני עברתי לפני חצי שנה 4 טיפולי זריקות שלא הועילו בדבר ולעומת זאת חברתי שמצבה יותר חמור קיבלה תוצאות מעולות הכול פשוט נעלם אז כך שמדובר במישהו מקצועי אך במקרה שלי אין לי מושג למה לא היתה השפעה, תוכל לאבחן מה הסיבה כי אני צעירה ומאוד מפריעה לי המראה הלא חלק ברגליים, תודה.

ממליץ שתפני בשלב ראשון לבדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ותודיעי לי את התוצעה

29/05/2008 | 13:29 | מאת: שני

אני רשמתי לך שעברתי כבר פעמיים את הבדיקה ואין אי ספיקה ושום בעיה כך נרשם בשתי הבדיקות שעשיתי, אז את השלב הראשוני עברתי מה עכשיו , תענה לי בבקשה על מה ששאלתי אם אפשר?

מנהל פורום ורידים וכלי דם