מושב שיבולים ד.נ.הנגב

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/05/2008 | 18:00 | מאת: רויטל

שלום לביתי בת ב 18 התפוצצו נימי דם והם מופיעים בצורה של נקודות אדומות זה התחיל לפני כ שלוש שנים בערך, זה מופיע בעיקר מיד ימין מתחת למרפק וזה מתפשט . א. האם ניתן לדעת ממה נובעת התופעה ? ב. האם יש לזה טיפול לצמיתות ? ממתינה לתשובה תודה רויטל

לרוב לא מדובר על בעיה מדאיגה . ייתכן שישנה נטיה ל'שבירות קפילרות' שאין לה משמעות רפואית. בכל זאת, ממליץ על בדיקת רופא עור ובדיקת ראומטולוג

30/05/2008 | 11:29 | מאת: רויטל

איך ניתן לטפל (להסיר) את הכתמים הללו ? כמאור מדובר בבחורה צעירה ומבחינה הסטטית זה לא נראה טוב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם