ורידים ללא פתרון???!!!

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/05/2008 | 14:30 | מאת: אורלי ש

שלום, אני בת 30 לאחר 3 לידות. יש לי ברגליים ורידים הנראיים לעין, אך אינם בולטים פיזית. המצב קבוע כבר שנתיים. טופלתי בזריקות אך ללא הועיל!! המצב אף החמיד והחלו להראות עוד ועוד ורידים. עשיתי דופלר והכל היה תקין, ונראתה ספיקה... בדיקה מעולה. מה עושים?????!!! יש לי את האמצעים, אך אין לי פתרון.... אנא, עזור לי. תודה.

לעיתים מחמיצים בבדיקת דופלקס בעיה. פני אלי למייל שלי ואדריך אותך [email protected]

02/06/2008 | 08:21 | מאת: אותה בעיה

גם לי יש את אותה בעיה יש ורידים שנראים לעין אך הבדיקות תקינות ולכן הזריקות לא משפיעות כי הוריד תקין, אני לא חושבת שהיתה החמצה בבדיקה כי זה יכול להיות מאוד, את לא המקרה היחיד שהזריקות לא משפיעות עליה, גם אני מבואסת מזה שאין פיתרון, חבל ללכת לעוד טיפולים במקום אחר כי זה סתם אשליה שתעלה עוד כסף ולא תועיל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם