בדיקת דופלר של הקרוטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/06/2008 | 12:19 | מאת: אייל

דר' שלום בבדיקת דופלר שנערכה לי לפני כשבועיים נמצאו הממצאים הבאים ענף פנימי צד שמאל הצרות 30-49 אחוז ענף פנימי צד ימין הצרות 30-49 אחוז לפני כחצי שנה עברתי בדיקת CT שבה נקבע שההצרות היא 80 אחוז. רופא כירוג בבית חולים צפת המליץ על ניתוח. ברצוני לשאול 2 שאלות 1) ממה נובע ההבדל בין בדיקת ה CT לבדיקת ה דופלר, ואיזו בדיקה אמינה יותר. 2) האם עלי לפנות לקבלת חוות דעת נוספת? תודה מראש

בדיקת דופלקס נותנת תוצאות שהן שילוב של מראה ושל תיפקוד. סי טי נותן רק תוצאת מראה. ממליץ על דופלקס נוסף להשוואה במקום אחר מזה שעשית

מנהל פורום ורידים וכלי דם