ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/06/2008 | 07:59 | מאת: שרה

שלום אני בת 26 (סטודנטית ואני לא לוקחת גלולות), לפני שבועיים התנפחה לי הרגל ללא סיבה נראת לעין לאחר בדיקת דופלקס ובדיקת דם קבעו שהסיכוי לטרומבוזיס נמוכה. מאז הנפיחות פחתה אך הוורידים ברגל שלי בולטים במיוחד כאשר הרגל לא מורמת ולאחר יום לימודים או עבודה היא כואבת עם מעט נפיחות והוורידים מאוד בולטים הלכתי ל2 רופאי משפחה שאמרו לי שהמצב כנראה ימשיך במגמת שיפור אך הם לא יודעים מה הבעיה והופנתי להתיעצות מומחה כלי דם (נקבעה לי תור רק בסוף החודש) כדי למנוע את הופעת הוורידים אני כל הזמן צריכה להרים את הרגל ואני מוגבלת מבחינת הליכה ועמידה אשמח לחוות דעת בעניין בתודה מראש שרה

לפי תיאורך את קרוב לודאי סובל מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] שעלולה לגרום לנפיחות ברגל ולדליות - varicose veins שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound

03/06/2008 | 13:51 | מאת: ...........

אני מצטערת מאוד אבל התשובות שלך ממש לא עונות לשאלה שלי כי אין לי שום אי ספיקה והבדיקות שלי לא מראות על אף בעיה אני רק שאלתי אם יש קשר בין גלולות לבין ורידים, לכולם אתה עונה אותה תשובה או שזה מישהו שעונה במקומך תשובות שבכולם רשום שסובלים מאי ספיקה ולגשת אליך למרפאה בקיצור רק מפרסם את עצמך ולא מייעץ ועוזר בידע שלך , חבל כי יש המון פורומים שהמומחה נותן חוות דעת ומייעץ בלי קשר לפנייה לטיפול אצלו וכך צריך אז אם אפשר לקבל תשובה רלונטית אשמח.

03/06/2008 | 14:54 | מאת: שרה

איזה רופא מטפל בשיטה זאת (סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד) עד כמה הבעיה הזאת דורשת טיפול מיידי? שכן הצלחתי לקבוע תור למומחה לכירורגית כלי דם רק בסוף החודש תודה מראש שרה

מנהל פורום ורידים וכלי דם